cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Kate Paltrow

Data urodzenia: 1972-09-27

Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Wzrost: 175 cm

Stan cywilny: mąż Chris Martin ( 05 grudnia 2003 - do chwili obecnej), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2015 Bezwstydny Mortdecai 7 Johanna Johanna
2013 Iron Man 3 6 Pepper Potts Pepper Potts
2012 Avengers 9 ---
2011 Contagion - Epidemia strachu 8 Beth Emhoff Beth Emhoff
2010 Iron Man 2 6 Pepper Potts  Pepper Potts
2008 Kochankowie 6 ---
2008 Kochankowie 7 Michelle Rausch  Michelle Rausch
2008 Iron Man 6 ---
2006 Bez skrupułów 10 Peggy Lee Peggy Lee
2003 Szkoła stewardes 7 Donna Jensen 	 Donna Jensen
1999 Utalentowany pan Ripley 9 Marge Sherwood Marge Sherwood
1998 Zakochany Szekspir 10 Viola De Lesseps 	 Viola De Lesseps
1998 Morderstwo doskonałe 6 Emily Bradford 	 Emily Bradford
1998 Wielkie nadzieje 7 Estella 	 Estella
1996 Emma 7 Emma Woodhouse 	 Emma Woodhouse
1995 Siedem 10 Tracy Mills Tracy Mills
1991 Hook 7 Młoda Wendy Młoda Wendy
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama