cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Laurence Fishburne

Laurence Fishburne III John

Data urodzenia: 1961-07-30

Miejsce urodzenia: Augusta, Georgia, USA

Wzrost: 184 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Hajna O. Moss (od 1985, rozwód), 2 dzieci; Gina Torres (22 września 2002 - obecnie), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Człowiek ze stali 10 ---
2011 Contagion - Epidemia strachu 8 Dr. Ellis Cheever Dr. Ellis Cheever
2008 21 7 Cole Williams 	 Cole Williams
2007 Podwójna tożsamość 10 Tad Gruzsa Tad Gruzsa
2006 Mission: Impossible III 8 Theodore Brassel Theodore Brassel
2006 Akeelah i jej nauczyciel 6 Dr Joshua Larabee Dr Joshua Larabee
2003 Matrix Rewolucje 6 Morfeusz Morfeusz
2003 Rzeka tajemnic 8 Whitey Powers Whitey Powers
2003 Matrix - Reaktywacja 10 Morfeusz 	 Morfeusz
1999 Matrix 9 Morpheus Morpheus
1997 Ukryty wymiar 6 Miller 	 Miller
1991 Chłopaki z sąsiedztwa 10 ---
1979 Czas Apokalipsy 6 Tyrone 'Clean' Miller (as Larry Fishburne) Tyrone 'Clean' Miller (as Larry Fishburne)
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama