cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jason Clarke

Jason Clarke

Data urodzenia: 1969-07-17

Miejsce urodzenia: Winton, Australia

Wzrost: 187 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Ewolucja planety małp 10 Malcolm  Malcolm
2013 Świat w płomieniach 10 Stenz Stenz
2013 Wielki Gatsby ---
2012 Wróg numer jeden 10 Dan 	 Dan
2012 Gangster 9 Howard Bondurant 	 Howard Bondurant
2011 Swerve 9 Frank  Frank
2011 The Chicago Code 6 ---
2010 Pożegnanie z niewinnością 8 Agent Doug Tate 	 Agent Doug Tate
2009 Wrogowie publiczni 7 ---
2008 Death Race: Wyścig śmierci 7 Ulrich Ulrich
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama