cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

David Suchet

David C. Suchet

Data urodzenia: 1946-05-02

Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 170 cm

Stan cywilny: żona Sheila Ferris (czerwiec 1976 - obecnie), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2007 Totalna zagłada 7 Wicepremier Campbell 	 Wicepremier Campbell
2000 Lord Edgware Dies 6 ---
1998 Morderstwo doskonałe 6 Detektyw Mohamed Karaman Detektyw  Mohamed Karaman
1996 Krytyczna decyzja 1 ---
1989 Poirot 9 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama