cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Katie Cassidy

Katherine Evelyn Anita Cassidy

Data urodzenia: 1986-11-25

Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Wzrost: 169 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Zabij dla mnie 8 Amanda Rowe 	 Amanda Rowe
2011 Monte Carlo 7 Emma Danielle Perkins 	 Emma Danielle Perkins
2010 Koszmar z ulicy Wiązów 6 Kris Fowles Kris Fowles
2008 Uprowadzona 8 ---
2008 Uprowadzona 7 Amanda 	 Amanda
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama