cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Rodrigo Santoro

Rodrigo Santoro

Data urodzenia: 1975-08-22

Wzrost: 189 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Rio, I Love You 9 ---
2014 Rio, I Love You 9 Scenarzysta
2012 Jak urodzić i nie zwariować 6 Alex  Alex
2008 Che - Rewolucja 6 ---
2008 Che. Boliwia 6 Raul Castro Raul Castro
2008 Che - Rewolucja 9 Raúl Castro Raúl Castro
2008 Mistrz 10 ---
2003 To właśnie miłość 8 Karl 	 Karl
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama