cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Sean Penn

Sean Penn

Data urodzenia: 1960-08-17

Wzrost: 173 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Gangster Squad. Pogromcy mafii 10 Mickey Cohen Mickey Cohen
2008 Obywatel Milk 7 Harvey Milk Harvey Milk
2007 Wszystko za życie 10 Reżyser
2006 Wszyscy ludzie króla 10 Willie Stark 	 Willie Stark
2005 Tłumaczka 8 Tobin Keller 	 Tobin Keller
2004 Zabić prezydenta 6 Samuel Bicke 	 Samuel Bicke
2003 Rzeka tajemnic 8 Jimmy Markum Jimmy Markum
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama