cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Judd Apatow

Judd Apatow

Data urodzenia: 1967-12-06

Miejsce urodzenia: Syosset, Nowy Jork, USA

Wzrost: 174 cm

Stan cywilny: żona Leslie Mann (9 czerwiec 1997 - obecnie), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Salinger 9 ---
2009 Funny People 9 Scenarzysta
2009 Funny People 9 Reżyser
2008 Nie zadzieraj z fryzjerem 7 Scenarzysta
2007 Wpadka 6 Scenarzysta
2007 Wpadka 6 Reżyser
2005 Czterdziestoletni prawiczek 6 Scenarzysta
2005 Czterdziestoletni prawiczek 6 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama