cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Catherine Keener

Catherine Ann Keener

Data urodzenia: 1959-03-23

Miejsce urodzenia: Miami, Floryda, USA

Wzrost: 173 cm

Stan cywilny: mąż Dermot Mulroney (17.11.1990 - 17.12.2007, rozwód), syn Clyde (ur. 21.06.1999)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Ani słowa więcej 6 Marianne 	 Marianne
2013 Krudowie 10 Ugga (głos) Ugga (głos)
2010 Pożegnanie z niewinnością 8 Lynn Cameron Lynn Cameron
2008 Genua. Włoskie lato. 6 Barbara Barbara
2007 Wszystko za życie 10 Jan Burres Jan Burres
2005 Czterdziestoletni prawiczek 6 Trish Trish
2005 Tłumaczka 8 Dot Woods 	 Dot Woods
2002 Simone 9 Elaine 	 Elaine
1999 Być jak John Malkovich 9 Maxine Maxine
1999 Osiem milimetrów 8 Amy Welles Amy Welles
1998 Co z oczu to z serca 1 Adele  Adele
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama