cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jason Isaacs

Jason Isaacs

Data urodzenia: 1963-06-06

Miejsce urodzenia: Liverpool, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 180 cm

Stan cywilny: żona Emma Hewitt (1988 - obecnie), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Furia 7 Kapitan Waggoner 	 Kapitan Waggoner
2014 Rio, I Love You 9 Scenarzysta
2014 Rio, I Love You 9 ---
2008 Pałacowa intryga 9 ---
2007 Harry Potter i Zakon Feniksa 10 Lucjusz Malfoy Lucjusz Malfoy
2004 Wiek namiętności 6 generał Wolfe 	 generał Wolfe
2002 Smoking 10 Clark Devlin Clark Devlin
2001 Słodki listopad 10 Chaz 	 Chaz
2000 Patriota 10 Pułkownik William Tavington Pułkownik William Tavington
1997 Ukryty wymiar 6 D.J. D.J.
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama