cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Aidan Quinn

Aidan T. Quinn

Data urodzenia: 1959-03-08

Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA

Wzrost: 183 cm

Stan cywilny: żona Elizabeth Bracco (1 września 1987 - do chwili obecnej), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Elementary 7 ---
2011 Tożsamość 10 ---
2010 Dziewczyna i chłopak wszystko na opak 7 ---
2005 Empire Falls 10 David Roby David Roby
2004 Cień strachu 9 Detektyw Scofield  Detektyw Scofield
1998 Totalna Magia 10 Oficer Gary Hallet 	 Oficer Gary Hallet
1994 Wichry namiętności 7 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama