cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Kyle Chandler

Kyle Martin Fitzgerald Chandler

Data urodzenia: 1965-09-17

Miejsce urodzenia: Buffalo, New York, USA

Wzrost: 185 cm

Stan cywilny: żona Kathryn Chandler (1995 - obecnie), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Wilk z Wall Street 9 Patrick Denham Patrick Denham
2013 Władza 9 Paul Andrews  Paul Andrews
2012 Wróg numer jeden 10 Joseph Bradley 	 Joseph Bradley
2012 Operacja Argo 6 Hamilton Jordan Hamilton Jordan
2008 Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia 8 ---
2007 Królestwo 8 Francis Manner Francis Manner
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama