cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Joe Pantoliano

Joseph Peter Pantoliano

Data urodzenia: 1951-09-12

Miejsce urodzenia: Hoboken, New Jersey, USA

Wzrost: 176 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Morgan Kester (31 March 1979 - 23 luty 1984, rozwód), 1 dziecko; Nancy Sheppard (18 luty 1994 - obecnie), 3 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2003 Bad Boys II 8 kapitan Howard  kapitan Howard
2000 Memento 10 Teddy Teddy
1999 Matrix 9 Cypher Cypher
1998 Wydział pościgowy 7 Zastępca szeryfa Cosmo Renfro 	 Zastępca szeryfa Cosmo Renfro
1995 Bad Boys 10 Kapitan Howard Kapitan Howard
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama