cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Peter Coyote

Peter Coyote

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2006 Za linią wroga II: Oś zła 8 Prezydent Adair T. Manning Prezydent Adair T. Manning
2004 Cień strachu 9 Kongresmen Henderson  Kongresmen Henderson
2002 Femme Fatale 9 Bruce Hewitt Watts Bruce Hewitt Watts
2002 Szkoła uczuć 9 ---
2000 Erin Brockovich 6 Kurt Potter  Kurt Potter
1998 Patch Adams 6 Bill Davis 	 Bill Davis
1992 Gorzkie gody 6 Oscar 	 Oscar
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama