cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Anthony Minghella

Anthony Minghella

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2009 Nine - Dziewięć 8 Scenarzysta
2006 Rozstania i powroty 7 Scenarzysta
2006 Rozstania i powroty 7 Reżyser
2003 Wzgórze nadziei 10 Reżyser
2003 Wzgórze nadziei 10 Scenarzysta
1999 Utalentowany pan Ripley 9 Scenarzysta
1999 Utalentowany pan Ripley 9 Reżyser
0199 Angielski pacjent 7 Scenarzysta
0199 Angielski pacjent 7 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama