cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Juliette Binoche

Juliette Binoche

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Godzilla 6 Sandra Brody Sandra Brody
2013 Wypisz, wymaluj... milość 10 Dina Delsanto  Dina Delsanto
2012 Cosmopolis 10 Didi Fancher Didi Fancher
2011 Sponsoring 8 Anne 	 Anne
2006 Rozstania i powroty 7 ---
2006 Zakochany Paryż 9 Suzanne, matka 	 Suzanne, matka
2002 Mężczyzna moich marzeń 10 Rose 	 Rose
2000 Czekolada 7 Vianne Rocher Vianne Rocher
0199 Angielski pacjent 7 Hana  Hana
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama