cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Marcin Dorociński

Marcin Dorociński

Data urodzenia: 1973-06-22

Miejsce urodzenia: Milanówek, Polska

Stan cywilny: żona Monika Sudół, 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Serce, Serduszko 8 Mirek, ojciec Maszeńki Mirek, ojciec Maszeńki
2012 Jesteś Bogiem 6 Organizator koncertu 	 Organizator koncertu
2011 Róża 10 Tadeusz 	 Tadeusz
2010 Kobieta, która pragnęła mężczyzny 9 Maciej Kockhański  Maciej Kockhański
2009 Rewers 6 Bronisław Bronisław
2009 Ogród Luizy 8 Fabian "Fabio" Sawicki  Fabian
2008 Miłość na wybiegu 9 Kacper Kacper
2008 Rozmowy nocą 8 Bartek 	 Bartek
2006 Wstyd 7 Nauczyciel Jan Nauczyciel Jan
2005 PitBull 9 ---
2004 Vinci 6 Komisarz Łukasz Wilk 	 Komisarz Łukasz Wilk
2003 Show 9 Roman Roman
1995 Kiler-ów 2-óch 6 "Młody wilk" Mirosław
Wszyscy jesteśmy Chrystusami 10 Anioł Zła Anioł Zła
Pod mocnym aniołem 10 Borys 	 Borys
Boisko bezdomnych 10 Jacek Mróz  Jacek Mróz
Jack Strong 10 Ryszard Kukliński  Ryszard Kukliński
Francuski numer 6 Mateusz 	 Mateusz
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama