cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Ben Kingsley

Krishna Pandit Bhanji

Data urodzenia: 1943-12-31

Miejsce urodzenia: Scarborough, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 173 cm

Stan cywilny: czterokrotnie żonaty: Angela Morant (1966 - 1972, rozwód), 2 dzieci: Thomas i Jasmine; Alison Sutcliffe (01.07.1978 - 01.02.1992, rozwód), 2 synów: Edmund (ur. 05.07.1982) i Ferdinand; Alexandra Christmann (03.10.2003 - 08.02.2005, rozwód); Daniela Lavender (od 03.09.2007)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Exodus: Bogowie i Królowie 10 Nun Nun
2013 Medicus 10 ---
2013 Iron Man 3 6 Slattery Trevor Slattery Trevor
2011 Hugo i jego wynalazek 6 Georges Méliès 	 Georges Méliès
2010 Książę Persji: Piaski Czasu 10 Nizam  Nizam
2010 Wyspa tajemnic 6 Dr. Cawley Dr. Cawley
2007 Ostatni legion 9 Ambrosinus 	 Ambrosinus
2006 Zabójczy numer 10 Shlomo 	 Shlomo
2005 Oliver Twist 6 ---
2003 Dom z piasku i mgły 1 Behrani Behrani
1982 Gandhi 6 Mahatma Gandhi Mahatma Gandhi
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama