cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

James Badge Dale

James Badgett Dale

Data urodzenia: 1978-05-01

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 183 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Jeździec znikąd 9 Dan Reid Dan Reid
2013 World War Z 8 Captain Speke Captain Speke
2013 Iron Man 3 6 Savin Savin
2012 Przetrwanie 6 Lewenden 	 Lewenden
2011 Wstyd 9 David Fisher 	 David Fisher
2006 Infiltracja 7 Trooper Barrigan Trooper Barrigan
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama