cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
5/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Piotr Adamczyk

Piotr Adamczyk

Data urodzenia: 1972-03-21

Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Wzrost: 182 cm

Stan cywilny: żona Kate Rozz (od 08.01.2012- 2013, seperacja)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Tajemnica Westerplatte 6 Kapitan Mieczysław Słaby 	 Kapitan Mieczysław Słaby
2012 Bitwa pod Wiedniem 9 Leopold I Habsburg 	 Leopold I Habsburg
2012 Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć 6 Młody Hermann Brunner Młody Hermann Brunner
2011 Uwikłanie 9 Antoni Szacki 	 Antoni Szacki
2011 Och, Karol 2 10 Karol Górski Karol Górski
2010 Śniadanie do łóżka 10 Konrad 	 Konrad
2007 Testosteron 8 ---
2005 Karol. Człowiek, który został Papieżem 7 Karol Wojtyła Karol Wojtyła
Wkręceni 10 Franek Szpak 	 Franek Szpak
Trick 10 Marek Kowalewski Marek Kowalewski
Listy do M. 6 Szczepan Lisiecki 	 Szczepan Lisiecki
Nie kłam, kochanie 10 Marcin Paprocki 	 Marcin Paprocki
Lejdis 1 Artur Artur
Ciało 6 Proboszcz Proboszcz
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama