cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

John Cusack

John Paul Cusack

Data urodzenia: 1966-06-28

Miejsce urodzenia: Evanston, Illinois, USA

Wzrost: 189 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Drive Hard 10 ---
2013 Salinger 9 ---
2013 Polowanie na łowcę 9 Robert Hansen 	 Robert Hansen
2012 Pokusa 6 Hillary Van Wetter 	 Hillary Van Wetter
2012 Kruk. Zagadka zbrodni 9 Edgar Allan Poe  Edgar Allan Poe
2008 Wojenny biznes 1 ---
2005 Zimne dranie 10 Charlie Arglist 	 Charlie Arglist
2003 Tożsamość 6 Ed 	 Ed
2001 Igraszki losu 7 Jonathan Trager Jonathan Trager
2001 Ulubieńcy Ameryki 7 Eddie Thomas 	 Eddie Thomas
1999 Być jak John Malkovich 9 Craig Schwartz  Craig Schwartz
1986 Stań przy mnnie 9 Denny Lachance Denny Lachance
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama