cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jonah Hill

Jonah Hill Feldstein

Data urodzenia: 1983-12-20

Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Wzrost: 170 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 22 Jump Street 10 Schmidt 	 Schmidt
2013 Wilk z Wall Street 9 Donnie Azoff 	 Donnie Azoff
2013 To już jest koniec 8 ---
2013 21 Jump Street 10 Schmidt 	 Schmidt
2012 Django 7 Bag Head #2 Bag Head #2
2012 Straż sąsiedzka 6 ---
2012 Straż sąsiedzka 6 Franklin Franklin
2011 Facet do dziecka 10 Noah Griffith Noah Griffith
2011 Moneyball 10 ---
2010 Megamocny 6 ---
2010 Jak wytresować smoka 8 Snotlout (voice) Snotlout (voice)
2009 Funny People 9 ---
2007 Wpadka 6 Jonah Jonah
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama