cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Julia Stiles

Julia O'Hara Stiles

Data urodzenia: 1981-03-28

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 170 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Poradnik pozytywnego myślenia 6 Veronica Maxwell Veronica Maxwell
2007 Ultimatum Bourne'a 7 Nicky Parsons Nicky Parsons
2006 Omen 10 Robert Thorn 	 Robert Thorn
2004 Krucjata Bourne'a 10 Nicky Nicky
2004 Książę i ja 9 Paige Morgan Paige Morgan
2002 Tożsamość Bourne'a 10 Nicolette 	 Nicolette
2001 W rytmie hip-hopu 6 Sara Sara
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama