cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Kurt Russell

Kurt Vogel Russell

Data urodzenia: 1951-03-17

Miejsce urodzenia: Springfield, Massachusetts, USA

Wzrost: 180 cm

Stan cywilny: żona Season Hubley (17 marca 1979 - 16 maja 1983 rozwód), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2006 Posejdon 8 Robert Ramsey  Robert Ramsey
2005 Wyścig marzeń 6 Ben Crane Ben Crane
2001 Vanilla Sky 7 Dr Curtis McCabe 	 Dr Curtis McCabe
1996 Krytyczna decyzja 1 ---
1994 Gwiezdne wrota 7 ---
1989 Tango i Cash 6 Gabriel Cash 	 Gabriel Cash
1982 Coś 10 R.J. MacReady R.J. MacReady
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama