cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Lucy Liu

Lucy Alexis Liu

Data urodzenia: 1968-12-02

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 160 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Elementary 7 ---
2011 Z dystansu 10 Doktor Doris Parker 	 Doktor Doris Parker
2007 Zemsta po śmierci 7 Sadie Blake Sadie Blake
2006 Zabójczy numer 10 Lindsey 	 Lindsey
2003 Kill Bill 6 O-Ren Ishii O-Ren Ishii
2002 Chicago 9 Kitty Baxter Kitty Baxter
2000 Aniołki Charliego 9 Alex Munday  Alex Munday
1999 Godzina zemsty 9 Pearl Pearl
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama