cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Colin Farrell

Colin James Farrell

Data urodzenia: 1976-05-31

Miejsce urodzenia: Castleknock, Dublin, Irlandia

Wzrost: 178 cm

Stan cywilny: żona Amelia Warner (17.07.2001 - 01.11.2001, rozwód)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Tajemnica Zielonego Królestwa 7 Ronin (głos) Ronin (głos)
2012 Pamięć absolutna 8 Douglas Quaid / Carl Hauser 	 Douglas Quaid / Carl Hauser
2011 Szefowie wrogowie 8 Bobby Pellitt  Bobby Pellitt
2010 Niepokonani 10 Walka 	 Walka
2009 Parnassus 10 Tony (trzecia przemiana) 	 Tony (trzecia przemiana)
2008 W cieniu chwały 9 Jimmy Eagan  Jimmy Eagan
2007 Sen Kasandry 9 Terry Terry
2006 Miami Vice 7 ---
2004 Aleksander 8 Aleksander Wielki Aleksander Wielki
2003 Veronica Guerin 8 Spanky McSpank 	 Spanky McSpank
2003 Rekrut 10 James Clayton  James Clayton
2002 Telefon 7 Stu Shepard 	 Stu Shepard
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama