cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jeremy Irons

Jeremy John Irons

Data urodzenia: 1948-09-19

Miejsce urodzenia: Cowes, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 187 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Julie Hallam (1969 - 1969, anulowano); Sinéad Cusack (28 marca 1978 - do chwili obecnej), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Piękne istoty 10 Macon Ravenwood 	 Macon Ravenwood
2012 Między wierszami 8 Starzec  Starzec
2011 Rodzina Borgiów 6 ---
2011 Chciwość 6 John Tuld John Tuld
2005 Casanova 9 Pucci Pucci
2005 Królestwo niebieskie 10 Tyberiasz  Tyberiasz
2002 Wehikuł czasu 7 Uber-Morlock 	 Uber-Morlock
1996 Ukryte pragnienia 7 Alex Parrish Alex Parrish
1995 Szklana pułapka 3 9 Simon Peter Gruber / Peter Krieg 	 Simon Peter Gruber / Peter Krieg
1994 Król Lew 8 Scar (voice) Scar (voice)
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama