cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Ed Harris

Edward Allen Harris

Data urodzenia: 1950-11-28

Miejsce urodzenia: Tenafly, New Jersey, USA

Wzrost: 175 cm

Stan cywilny: żona Amy Madigan ( 21 listopad 1983 - obecnie), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Samoloty 2 6 ---
2013 Snowpiercer - Arka Przyszłości 7 Wilford 	 Wilford
2013 Sztanga i cash 9 Ed DuBois Ed DuBois
2012 Zmiana w grze 7 John McCain 	 John McCain
2007 Skarb narodów: Księga Tajemnic 9 ---
2005 Empire Falls 10 Miles Roby Miles Roby
2005 Historia przemocy 8 Carl Fogaty  Carl Fogaty
2003 Piętno 9 Faunia Farley 	 Faunia Farley
2002 Godziny 6 Richard Brown Richard Brown
2001 Piękny umysł 10 Parcher Parcher
2001 Wróg u bram 7 Major König 	 Major König
1997 Władza absolutna 7 Seth Frank 	 Seth Frank
1996 Twierdza 6 Generał Francis X Hummel Generał Francis X Hummel
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama