cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jennifer Connelly

Jennifer Lynn Connelly

Data urodzenia: 1970-12-12

Miejsce urodzenia: Catskill Mountains, Nowy Jork, USA

Wzrost: 169 cm

Stan cywilny: mąż Paul Bettany (1 stycznia 2003 - do chwili obecnej), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Noe: Wybrany przez Boga 7 Naameh 	 Naameh
2009 Darwin. Miłość i ewolucja 6 Emma Darwin Emma Darwin
2009 Darwin: Miłość i ewolucja 7 ---
2009 Kobiety pragną bardziej 7 Janine  Janine
2008 Dzień, w którym zatrzymała się Ziemia 8 ---
2003 Dom z piasku i mgły 1 Kathy Kathy
2003 Hulk 7 Betty Ross Betty Ross
2001 Piękny umysł 10 Alicia Nash Alicia Nash
2000 Requiem dla snu 8 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama