cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

David Cross

David Cross

Data urodzenia: 1964-04-04

Miejsce urodzenia: Atlanta, Georgia, USA

Wzrost: 175 cm

Stan cywilny: żona Amber Tamblyn ( 06 października 2012 - obecnie)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Obvious Child 8 Sam Sam
2011 Alvin i Wiewiórki 3 6 Ian Ian
2009 Alvin i wiewiórki 2 6 Ian Hawke Ian Hawke
2007 Alvin i wiewiórki 9 Ian Ian
2004 Zakochany bez pamięci 10 Rob Rob
2002 Faceci w czerni 2 10 Newton Newton
2001 Straszny film 2 9 Dwight Hartman 	 Dwight Hartman
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama