cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Roland Emmerich

Roland

Data urodzenia: 1955-11-10

Miejsce urodzenia: Stuttgart, RFN (obecnie Niemcy)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Świat w płomieniach 10 Reżyser
2011 Anonimus 7 Reżyser
2004 Pojutrze 10 Reżyser
2004 Pojutrze 10 Scenarzysta
2000 Patriota 10 Reżyser
1998 Godzilla 8 Reżyser
1998 Godzilla 8 Scenarzysta
1996 Dzień niepodległości 7 Scenarzysta
1996 Dzień niepodległości 7 Reżyser
1994 Gwiezdne wrota 7 Reżyser
1994 Gwiezdne wrota 7 Scenarzysta
1992 Uniwersalny żołnierz 7 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama