cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Colin Firth

Colin Andrew Firth

Data urodzenia: 1960-09-10

Miejsce urodzenia: Grayshott, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 187 cm

Stan cywilny: żona Livia Giuggioli (21 czerwca 1997 - do chwili obecnej), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Zanim zasnę 6 Ben Lucas Ben Lucas
2013 Droga do zapomnienia 9 ---
2011 Szpieg 7 Bill Haydon  Bill Haydon
2010 Jak zostac królem 6 ---
2009 Opowiesc wigilijna 7 ---
2009 Dorian Gray 10 Lord Henry Wotton Lord Henry Wotton
2008 Wojna domowa 9 Pan Whittaker 	 Pan Whittaker
2008 Genua. Włoskie lato. 6 Joe Joe
2008 Przypadkowy mąż 10 Richard Bratton 	 Richard Bratton
2007 Ostatni legion 9 Aurelius 	 Aurelius
2004 Bridget Jones: W pogoni za rozumem 10 Mark Darcy Mark Darcy
2004 Trauma 8 Ben 	 Ben
2003 To właśnie miłość 8 Jamie Bennett 	 Jamie Bennett
2001 Dziennik Bridget Jones 8 Mark Darcy  Mark Darcy
1998 Zakochany Szekspir 10 Lord Wessex 	 Lord Wessex
0199 Angielski pacjent 7 Geoffrey Clifton Geoffrey Clifton
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama