cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Steven Zaillian

Steven Zaillian

Data urodzenia: 1953-01-30

Wzrost: 175 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Exodus: Bogowie i Królowie 10 Scenarzysta
2011 Dziewczyna z tatuażem 10 Scenarzysta
2011 Moneyball 10 Scenarzysta
2007 American Gangster 8 Scenarzysta
2006 Wszyscy ludzie króla 10 Reżyser
2006 Wszyscy ludzie króla 10 Scenarzysta
2005 Tłumaczka 8 Scenarzysta
2002 Gangi Nowego Jorku 10 Scenarzysta
2001 Hannibal 9 Scenarzysta
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama