cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Leland Orser

Leland Jones Orser

Data urodzenia: 1960-08-06

Miejsce urodzenia: San Francisco, Kalifornia, USA

Wzrost: 174 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Roma Downey (1987 - 1989, rozwód); Jeanne Tripplehorn (14 październik 2000 - obecnie), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2015 Uprowadzona 3 6 Sam Sam
2014 Gość 6 Spencer Peterson Spencer Peterson
2012 Uprowadzona 2 10 Sam 	 Sam
2008 Uprowadzona 8 ---
2008 Uprowadzona 7 Sam 	 Sam
2003 Przekręt doskonały 8 Lionel Dolby 	 Lionel Dolby
1999 Kolekcjoner kości 7 Richard Thompson Richard Thompson
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama