cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Famke Janssen

Famke Beumer Janssen

Data urodzenia: 1964-11-05

Miejsce urodzenia: Amstelveen, Holandia

Wzrost: 182 cm

Stan cywilny: mąż Tod Williams (1995 - 2000, rozwód)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2015 Uprowadzona 3 6 Lenore Lenore
2013 The Wolverine 8 ---
2013 Hansel i Gretel: Łowcy czarownic 6 Muriel  Muriel
2012 Uprowadzona 2 10 Lenore 	 Lenore
2008 Uprowadzona 8 ---
2008 Uprowadzona 7 Lenore 	 Lenore
2006 X-Men 3: Ostatni bastion 9 Jean Grey / Phoenix 	 Jean Grey / Phoenix
2006 Recepta na miłość 8 Allegra  Allegra
2005 Siła Strachu 6 Katherine 	 Katherine
2004 Epitafium 8 Judy Judy
2003 X-Men 2 8 Jean Grey 	 Jean Grey
2002 Ja, szpieg 9 Rachel Rachel
2000 X-Men 7 Jean Grey 	 Jean Grey
1995 GoldenEye 8 Xenia Onatopp 	 Xenia Onatopp
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama