cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

James Mangold

James Allen Mangold

Data urodzenia: 1963-12-16

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 183 cm

Stan cywilny: żona Cathy Konrad (od 7 sierpień 1998)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 The Wolverine 8 Reżyser
2010 Wybuchowa para 9 Reżyser
2003 Tożsamość 6 Reżyser
1999 Przerwana lekcja muzyki 7 Scenarzysta
1999 Przerwana lekcja muzyki 7 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama