cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Frank Langella

Frank A. Langella Jr.

Data urodzenia: 1938-01-01

Miejsce urodzenia: Bayonne, New Jersey, USA

Wzrost: 191 cm

Stan cywilny: żona Ruth Weil (14 czerwca 1977/96, rozwód), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Grace księżna Monako 7 Ojciec Francis Tucker 	 Ojciec Francis Tucker
2014 Noe: Wybrany przez Boga 7 Azazel Azazel
2012 The Time Being 9 ---
2011 Tożsamość 10 ---
2010 Wszystko, co dobre 10 ---
2010 Wall Street: Pieniądz nie śpi 6 Louis Zabel Louis Zabel
2009 The Box. Pułapka 9 Arlington Steward 	 Arlington Steward
2006 Superman: Powrót 10 Perry White 	 Perry White
1995 Wyspa piratów 10 Dawg Brown 	 Dawg Brown
Dziewiąte wrota 9 Boris Balkan  Boris Balkan
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Doświadczona kancelaria prawna zapewnia profesjonalną pomoc prawną osobom fizycznym i prawnym. Dobry prawnik Częstochowa pomaga klientom w rozwiązywaniu problemów związanych z funkcjonowaniem w realiach zawiłego i skomplikowanego prawa. Kancelaria adwokacja zapewnia wsparcie klientomi biznesowym oraz indywidualnym między innymi w zakresie rpawa hadlowego i gospodarczego, prawa cywilnego, rodzinnego i spadkowego oraz prawa karnego.

Reklama

Reklama