cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Bob Hoskins

Robert William Hoskins

Data urodzenia: 1942-10-26

Miejsce urodzenia: Bury St. Edmunds, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 168 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Jane Livesey (1967 - 1978, rozwód), 2 dzieci; Linda Banwell (1982 - obecnie), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Królewna Śnieżka i Łowca 8 Muir Muir
2009 Opowiesc wigilijna 7 ---
2007 Eliminator 7 ---
2005 Zostań 6 Dr Leon Patterson 	 Dr Leon Patterson
2005 Człowiek pies 10 Bart Bart
2002 Pokojówka na Manhattanie 10 Lionel Bloch 	 Lionel Bloch
2001 Wróg u bram 7 Nikita Chruszczow 	 Nikita Chruszczow
1991 Hook 7 Smee 	 Smee
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama