cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Edward Norton

Edward Harrison Norton

Data urodzenia: 1969-08-18

Miejsce urodzenia: Boston, Massachusetts, USA

Wzrost: 183 cm

Stan cywilny: żona Shauna Robertson (2012 - obecnie), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2010 Stone 8 ---
2008 W cieniu chwały 9 Ray Tierney 	 Ray Tierney
2006 Iluzjonista 8 Eisenheim  Eisenheim
2005 Królestwo niebieskie 10 Król Baldwin IV Król Baldwin IV
2003 Włoska robota 6 Steve Steve
2002 Czerwony smok 10 Will Graham Will Graham
2002 Frida 6 ---
1999 Podziemny Krąg 6 The Narrator The Narrator
1998 Więzień nienawiści 7 Derek Vinyard Derek Vinyard
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama