cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

David Schwimmer

David Larry Schwimmer

Data urodzenia: 1966-11-02

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 185 cm

Stan cywilny: żona Zoe Buckman (04 czerwiec 2010 - obecnie), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Madagaskar 3 6 Melman (głos) Melman (głos)
2010 Pożegnanie z niewinnością 8 Reżyser
2008 Madagaskar 2 9 Melman (głos) Melman (głos)
2008 Cena prawdy 6 ---
2005 Madagaskar 6 Melman (głos) Melman (głos)
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama