cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Cillian Murphy

Cillian Murphy

Data urodzenia: 1976-05-25

Miejsce urodzenia: Douglas, Cork, Irlandia

Wzrost: 175 cm

Stan cywilny: żona Yvonne McGuinness (od 01.08.2004- obecnie), 2 synów

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Transcendencja 7 Agent Buchanan Agent Buchanan
2011 Wyścig z czasem 7 Raymond Leon 	 Raymond Leon
2010 Incepcja 6 Robert Fischer Robert Fischer
2009 Sposób na gangstera 9 Michael McCrea 	 Michael McCrea
2007 W stronę słońca 7 Robert Capa 	 Robert Capa
2005 Red Eye 6 Jackson Rippner  Jackson Rippner
2005 Batman – Początek 7 Dr. Jonathan Crane / Scarecrow Dr. Jonathan Crane / Scarecrow
2002 28 dni później 10 Jim 	 Jim
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama