cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Guy Pearce

Guy Edward Pearce

Data urodzenia: 1967-10-05

Miejsce urodzenia: Ely, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 178 cm

Stan cywilny: żona Kate Mestitz (15 marzec 1997 - obecnie

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Iron Man 3 6 Aldrich Killian Aldrich Killian
2012 Prometeusz 6 Peter Weyland 	 Peter Weyland
2012 Gangster 9 Charlie Rakes  Charlie Rakes
2011 Bóg zemsty 10 Simon  Simon
2010 Nie bój się ciemności 8 ---
2002 Wehikuł czasu 7 Alexander Hartdegen 	 Alexander Hartdegen
2002 Hrabia Monte Christo 6 Fernand Mondego  Fernand Mondego
2000 Memento 10 Leonard Leonard
1997 Tajemnice Los Angeles 7 Edmund J. Exley Edmund J. Exley
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama