cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Akiva Goldsman

Akiva Goldsman

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Zimowa opowieść 8 Scenarzysta
2014 Zimowa opowieść 8 Reżyser
2009 Anioły i Demony 9 Scenarzysta
2007 Jestem legendą 7 Scenarzysta
2006 Kod da Vinci 6 Scenarzysta
1998 Totalna Magia 10 Scenarzysta
1997 Batman i Robin 7 Scenarzysta
1996 Czas zabijania 8 Scenarzysta
1995 Batman Forever 10 Scenarzysta
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama