cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Sarah Gadon

Sarah Gadon

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Dracula: Historia nieznana 10 Mirena 	 Mirena
2014 Niesamowity Spider-Man 2 10 Kari 	 Kari
2014 The Nut Job 9 Lana (głos) 	 Lana  (głos)
2014 Gang wiewióra 3D 8 Lana (głos) Lana (głos)
2013 Wróg 10 Helen Helen
2013 Belle 7 Elizabeth Murray Elizabeth Murray
2012 Cosmopolis 10 Elise Shifrin Elise Shifrin
2011 Internat 8 Lucie Lucie
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama