cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Javier Bardem

Javier Ángel Encinas Bardem

Data urodzenia: 1969-03-01

Miejsce urodzenia: Las Palmas de Gran Canaria, Hiszpania

Wzrost: 183 cm

Stan cywilny: żona Penélope Cruz (lipiec 2010 - obecnie), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Adwokat 6 Reiner  Reiner
2010 Jedz, módl się, kochaj 8 Felipe  Felipe
2008 Vicky Cristina Barcelona 9 Juan Antonio Gonzalo 	 Juan Antonio Gonzalo
2007 To nie jest kraj dla starych ludzi 10 Anton Chigurh Anton Chigurh
2004 Zakładnik 10 Felix Felix
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama