cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jessica Alba

Jessica Marie Alba

Data urodzenia: 1981-04-28

Miejsce urodzenia: Pomona, Kalifornia, USA

Wzrost: 169 cm

Stan cywilny: mąż Cash Warren (19 maja 2008 - do chwili obecnej), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Sin City 2: Damulka warta grzechu 8 Nancy Nancy
2013 Rodzinka nie z tej ziemi 1 Lena Thackleman (głos) 	 Lena Thackleman (głos)
2011 Mali agenci. Wyścig z czasem 4D 7 Marissa Wilson 	 Marissa Wilson
2010 Maczeta 7 ---
2010 Walentynki 6 Morley Clarkson Morley Clarkson
2010 Morderca we mnie 9 ---
2007 Przebudzenie 8 Sam Lockwood Sam Lockwood
2005 Błękitna głębia 10 Sam  Sam
2005 Miasto grzechu 10 Nancy Callahan Nancy Callahan
2003 Honey 6 Honey Daniels  Honey Daniels
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama