cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

James Cromwell

James Oliver Cromwell

Data urodzenia: 1940-01-27

Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Wzrost: 199 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Anne Ulvestad (27 listopada 1976/86, rozwód), 3 dzieci; Julie Cobb (29 maja 1986 - 2006, rozwód)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Artysta 7 ---
2010 Niezwyciężony Secretariat 10 ---
2007 Spider-Man 3 10 Kapitan George Stacy Kapitan George Stacy
2006 Królowa 7 Książe Filip  Książe Filip
2004 Miasteczko Salem 10 Ojciec Donald Callahan  Ojciec Donald Callahan
2002 Suma wszystkich strachów 9 Prezydent Fowler Prezydent Fowler
2000 Kosmiczni kowboje 7 Bob Gerson  Bob Gerson
1999 Zielona mila 8 Warden Hal Moores Warden Hal Moores
1998 Babe: świnka w mieście 6 Arthur Hoggett Arthur Hoggett
1998 Dzień zagłady 7 Alan Rittenhouse Alan Rittenhouse
1997 Tajemnice Los Angeles 7 Dudley Smith Dudley Smith
1995 Babe: świnka z klasą 6 Farmer Hoggett Farmer Hoggett
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama