cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Władysław Pasikowski

Władysław Pasikowski

Data urodzenia: 1959-06-14

Miejsce urodzenia: Łodź, Polska

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Pokłosie 10 Scenarzysta
2012 Pokłosie 10 Reżyser
2012 Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć 6 Scenarzysta
2007 Katyń 6 Scenarzysta
2001 Reich 6 Reżyser
2001 Reich 6 Scenarzysta
1999 Operacja Samum 10 Reżyser
1994 Psy II: Ostatnia krew 9 Scenarzysta
1994 Psy II: Ostatnia krew 9 Reżyser
1992 Psy 7 Reżyser
1992 Psy 7 Scenarzysta
1991 Kroll 8 Scenarzysta
1991 Kroll 8 Reżyser
Jack Strong 10 Reżyser
Jack Strong 10 Scenarzysta
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama