cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jake Gyllenhaal

Jacob Benjamin Gyllenhaal

Data urodzenia: 1980-12-19

Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Wzrost: 183 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Wolny strzelec 6 Louis Bloom Louis Bloom
2012 Bogowie ulicy 10 Brian Taylor  Brian Taylor
2011 Kod nieśmiertelności 10 ---
2010 Miłość i inne używki 6 Jamie Randall 	 Jamie Randall
2010 Książę Persji: Piaski Czasu 10 Dastan  Dastan
2009 Bracia 8 Tommy Cahill Tommy Cahill
2007 Transfer 7 ---
2007 Zodiak 8 Robert Graysmith 	 Robert Graysmith
2005 Tajemnica Brokeback Mountain 10 Jack Twist 	 Jack Twist
2004 Pojutrze 10 Sam Hall Sam Hall
2001 Donnie Darko 9 Donnie Darko Donnie Darko
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama