cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Helen Mirren

Ilyena Lydia Vasilievna Mironoff

Data urodzenia: 1945-07-26

Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 163 cm

Stan cywilny: mąż Taylor Hackford (31 grudzień 1997 - obecnie)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Red 2 7 ---
2013 Uniwersytet Potworny 9 ---
2012 Hitchcock 6 Alma Reville Alma Reville
2010 Red 6 Victoria 	 Victoria
2010 Burza 9 ---
2010 Dług 7 ---
2009 Stan gry 9 Cameron Lynne 	 Cameron Lynne
2007 Skarb narodów: Księga Tajemnic 9 ---
2006 Królowa 7 Królowa Elżbieta II  Królowa Elżbieta II
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama